Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimivaa päihdekuntoutusta

Valtaosalla addikteja on halu raitistumiseen mutta he eivät tiedä miten. Me valmennamme sinulle tarvittavat tiedota ja taidot, jotta saavutat tavoitteesi raitistumisen suhteen. OmaParantolassa voit työskennellä vastaanotolla, kurssilla, tietokonneen ja puhelimen välityksellä kotonasi. Myöskin kummankin yhdistelmä on suosittu asiakkaiden keskuudessa. Tarjoamme myös kuntoutusta lähipiirillesi.

Kenelle

Kuntoutus sopii sinulle joka haluat päihdekierteen hallintaan.
OmaParantolan päihdekuntoutus voidaan aloittaa vaikka asiakkaalla olisi jokin lääkitys tai päihteidenkäyttöä. Lähdemme asiakkaalle mahdollisesta tavoitteesta liiikkeelle, oli tavoite sitten päihteiden käytön kokonaan lopettaminen tai vähentäminen. Oli tilanteesi mikä tahansa niin kannattaa kysyä miten voimme auttaa. Voit myös varata ajan maksuttomaan alkukartoitukseen tai tiedustella kuntoutuksiamme puhelimitse.

Miten

Päihdekuntoutusohjelmamme ovat aina yksilöllisiä niin sisällöltään kuin tavoitteiltaan. Ohjelmat perustuvat kognitiiviseen teoria- ja menetelmäpohjaan. Addiktion hallinnan perusohjelman pituus on kuusi viikkoa. Kuntoutus keskittyy lisäämään addiktion hallintaa suhteessa mielihaluun. Ohjelman tavoitteet määritellään toiminnan tasoilla, joihin on rakennettu mittarit, joiden avulla kykenemme asiakkaan kanssa yhdessä seuraamaan addiktion hallinnan kasvua.

Kuntoutusohjelmassa tavoitteena on addiktion hallinnan ja elämänlaadun kasvu, ei kärsivä pidättäytyminen addiktion toteuttamisesta. OmaParantolan kuntoutusprosesseissa käytetään tuloksekkaimpia tausta- ja Menetelmäteorioita. Päihdeterapeuttimme ovat kokeneita päihdekuntoutuksen ammattilaisia.Tuomme avomuotoisen päihdekuntoutuksen asiakkaan luokse, kaikkialle. Valmennamme sinua omassa elinpiirissäsi. Päihdeterapeutti on tavattavissa yhden klikkauksen päässä ihan elävänä kuvayhteyden kautta valmiina työskentelemään tai voit tavata päihdeterapeuttia vastaanotolla / kurssilla Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Kuntoutumis vaihtoehdot

OmaParantola on kehittänyt uudenlaisen avomuotoisen päihdekuntoutus konseptin mikä palvelee raitistumista muun elämän ohella. Meillä on tarjolla vastaanotolla tapahtuvaa kuntoutumista, nettikuntoutusta, kurssimuotosta kuntoutusta, läheisten kuntoutusta, omatoimiseen kuntoutukseen paketteja ja työelämän kuntoutusta, sekä näiden yhdistelmiä. Voit rakentaa tarvitsemasi kuntoutus kombinaation palveluistamme. Tutustu tarkemmin yläpalkin linkeistä tai voit myös tiedustella kuntoutuksista puhelimitse, sähköpostilla ja chatillä anonyymisti.

Retkahdusturva

Ohilyönnitkin kuuluvat lajiin. Ei hätää! Kaikkiin kuntoutuspaketteihimme kuuluu 2 kk:n Retkahdusturva. Joka mahdollistaa kuntoutuksen jatkumisen, vaikka valmennus keskeytyisi hetkeksi retkahduksen tai muun syyn vuoksi. Retkahdusturva on voimassa kahden kuukauden ajan keskeytyksestä eteenpäin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi jatkaa ostamansa kuntoutusohjelman loppuun keskeytyksen jälkeen.

Kuntoutus yhdistelmät

Omaparantolassa voit yhdistellä erilaisia kuntoutus muotojamme vapaasti. Kurssimuotoiseen kuntoutukseen voit yhdistää puhelinpalvelumme tai vastaanotto tapaamisen. Itse raitistuvat voivat konsultoida meitä tarvittaessa yhdella vastaanotto tapaamisella. Kaikki on vapaasti käytettävissäsi. Olemme olemassa sinua varten.

Yksilöllisyys

Meillä pystyy kuntoutumaan ihan kuka vaan ja koska vaan. Ihmisten elämäntilanteet ovat erillaisia ja me sopeutamme kuntoutuksen sinun elämän tilanteeseen. Voit työskennellä vastaanotolla tai kotoa käsin. Olemme rakentaneet myös ammatilliset erityispiirteet huomioon ottavan Premium tuotteen, tämä kuntoutus sopii esimerkiksi yrittäjille, johtajille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, hengellisen työn tekijöille, lainvartijoille. Päihdekuntoutujan Superstartissa on mahdollisuus ohjattuun ja tuettuun päihdekierteen katkaisuun ja intensiiviseen kuntoutukseen.

Sinä valitset

Asiakas tekee itse päätöksiä omasta kuntoutuksestaan, kuten sisällöstä, tavoitteista, työskentelyn ajankohdista ja -paikoista. Me emme halua muuttaa asiakasta ihmisenä, vaan lisätä harjoitusten ja tiedon avulla addiktion hallintaa ja valmentaa vaihtoehtoisia hallinnan menetelmiä. Yksilöllisyyttä lisää se, että työskentelemme kaikkien addiktioiden kanssa. Asiakas päättää myös siitä osallistuvatko läheiset kuntoutusohjelmaan. Meillä ei myöskään ole pakollisia ryhmiä. Mikä parasta hoito/valmennus tapahtuu siellä missä sinä olet.


Uutiset

Asiakas palvelun numero virheellinen (13.02.2019)
Asiakaspalvelumme numero oli ilmoitettu väärin web sivuilla. Virhe on nyt korjattu pahoittelemme virhettä ja siitä mahdollisesti aiheutunutta vaivaa. Pyydämme ystävällisesti..

04.02.2019  Läheis valmennukset
15.01.2019  Yhteyden otto lomakkeiden lähetys ongelmat
19.11.2018  OmaParantolan puhelinpalvelu