Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

1. Varauksen tekeminen


1) Valitse itsellesi sopiva päivä. Huom! Samalle päivälle et voi tehdä varausta.

2) Valitse valmentaja kohdasta 'henkilökunta' (valmentajaa ei ole pakko valita). Klikkaa valikko auki, näet valmentajan vapaat ajat. Tämän jälkeen klikkaa itsellesi sopiva kellonaika.

2. Varaustietojen täyttö

3) Olet nyt valinnut päivän, kellonajan ja valmentajan. Seuraavaksi täytä nimi, sähköposti ja mahdollinen viesti. Huom! Nimen kohdalle voit halutessasi kirjoittaa vaikka nimimerkin, ohjelma kuitenkin vaatii siihen jotakin.

4) Varaus viimeistellään klikkaamalla 'varaa' -linkkiä. Huom! Sinun ei tarvitse jatkossa kirjautua ajanvaraukseen, hallitset ajanvarauksiasi sähköpostin kautta.

3. Varauksen vahvistaminen

5) Ikkunaan avautuu laatikko 'Kiitos varauksesta. Saat vahvistusviestin sähköpostitse'. Klikkaa OK- nappia. Ajanvarausjärjestelmä lähettää sinulle muistutuksen sähköpostilla kaksi kertaa. Ensimmäinen muistutus tulee päivää ennen ja toinen muistutus kahta tuntia ennen sovittua aikaa.

4. Varauksen siirtäminen, peruuttaminen ja uuden ajan varaaminen

6) Tässä näkymässä voit siirtää varaamasi ajan, peruuttaa tekemäsi varauksen ja varata uuden ajan. Mikäli haluat varata useita aikoja kerralla, niin sekin onnistuu. Klikkaa haluamaasi toimintoon johtavaa linkkiä.

5. Varauksen hallitseminen jälkikäteen ja uusien varauksien tekeminen

7) Hallitset varaustasi jälkikäteen sähköpostiin tulleen vahvistusviestin kautta (kuva ohessa). Viestissä on nimesi, päivämäärä ja kellonaika. Paikkana on virtuaaliklinikka. Kun haluat muuttaa ajanvarausta, klikkaa sähköpostissa olevaa 'Hallitse varausta' -linkkiä. Kaikista tekemistäsi muutoksista saat sähköpostivahvistuksen.