Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vastaanotot Helsinki, Tampere ja Turku

Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisesti ja avaamme 15.03.2019 vastaanotot Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Vastaanottomme sijaitsee kaupunkien keskustoissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vastaanotto tapaamiset eivät sulje muita työskentely muotoja pois. Voit työskennellä vastaanotolla, netissä, puhelimessa ja sähköpostissa. Mikä parhaiten palvelee kuntoutus tarvettasi.

Työskentely vastaanotolla

Terapeutit vastaanotoilla ovat koulutettuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä.
Vastaanotoilla keskitytään päihdeongelman hoitoon. Tapaamisissa edetään osio kerrallaan ja opetellaan rakentavampia toimintamalleja tietosisältöjen ja erilaisten harjoitteiden avulla. Terapiaohjelman myötä opit tunnistamaan riippuvuuden ja sitä ylläpitävät tekijät.

Kuntoutus yhdistelmät

Myös vastaanotoilla on käytössä erillaiset kuntoutus yhdistelmät. Voit soittaa kriisitilanteessa klo 10-20 päihdeterapia puhelimeen. Vastaanotto kuntoutuksiin voidaan yhdistää nettitapaamisia, voit myös vastaanoton lisäksi osallistua kursseilemme tai läheisesi voi osallistua Craft-valmennukseen. Voit niin halutessasi ottaa vastaanotolle mukaan läheisiäsi. Voit myös täydentää vastaanotolla muita käyttämiäsi kuntoutuksia.

Vastaanottot voit ostaa ja varata yksi kerrallaan tai useampia vastaanotto kertoja kerralla. Yksi vastaanotto kerta maksaa 86 € joka sisältää vastaanoton ja kuntoutus aineistot. Varaus aikoja voit itse siirtää ajanvaraus järjestelmässämme.